Sprovođenje

European Consulting Group LLC

Evropska Konsalting Grupa doo (ECG) – je međunarodno preduzeće koje od svog osnivanja u maju 2001. godine uspešno posluje iz Beograda, Srbija. Danas je vodeća regionalna konsultantska kompanija za javni sektor, sa značajnim iskustvom u pružanju tehničke pomoći velikim i složenim projektima u Srbiji, uključujući ekspertizu koja se odnosi na pravni sektor i povećanje kapaciteta javne uprave.

DMI

DMI, osnovan 1998. godine i sa sedištem u Francuskoj, specijalizovan je za međunarodnu saradnju i javne politike, podržavajući tranzicione ekonomije u modernizaciji ministarstava i institucija u kontekstu ekonomske globalizacije i dublje integracije u multilateralne sisteme.

WEglobal

WEGlobal je nastao u oktobru 2018. godine spajanjem Project Group International, BDCG i NovusPM. Project Group International objedinio je sa dve druge kompanije iskustvo, raznovrsnost, moć ulaganja i reference u svetu. Sa svojim novim brendom i združenim snagama, WEglobal predstavlja organizaciju za projektni menadžment za projekte „boljeg sveta“.

EPTISA

EPTISA Servicios de Ingenieria S.L. (EPTISA) - smatra se jednom od najrelevantnijih konsultantskih kompanija iz Španije. EPTISA je realizovala preko 1000 projekata širom sveta i danas uspešno služi društvu pružajući konsalting, inženjering i usluge upravljanja projektima. EPTISA je jedna od 10 najboljih kompanija na rang listi EuropeAid-a sa 20 ugovorenih projekata sa EU u poslednje 3 godine, što svedoči o visokokvalitetnim uslugama i velikom poverenju koje je EPTISA dobija od EU.

Konsultanti